Sveriges statsminister imponerad

Den 20 februari besökte Stefan Löfven, Sveriges statsminister och Socialdemokraternas partiordförande oss för att lyssna och prata innovation samt titta på våra produkter och tillverkning.

Statsminister Stefan Löfven var mäkta imponerad av Olle Sydléns historia, om hur idén om ett luftfilter gått från just en idé, testning med familjens mikrovågsugn i garaget, till fullskalig produktion för att nu vara världsledande på marknaden och ensam tillverkare att använda sig av mikrovågsteknik.

Stefan Löfven fick se och ta del av alla produkter, från filterelementen som i dag är Racoons kärnverksamhet, till indikatorer och vår senaste innovation med vattenrening, guidad av Olle Sydlén som förklarade alla produkters egenskaper och varför de är unika. Det kombinerade filterelementens egenskaper som ger skydd mot både partiklar och gaser, är brandklassat och klarar explosioner, kyla, fukt samt vatten. Egenskaper som andra filtertillverkare brottas med än i dag.

Så himla kul tycker vi och vilken start på det här året.

Rulla till toppen