Historisk miljöskandal saneras med Racoons hjälp

BT Kemi i Teckomatorp är känt som Sveriges största miljöskandal. Nu slutsaneras det och för att skydda maskinoperatörerna så används våra luftfilter. Maskinkanalen besökte området för att prata säkerhet.

Maskinkanalen, kända från Instagram och YouTube besökte nyligen saneringsområdet efter den ökända BT Kemiskandalen, den största miljöskandalen i Sveriges historia, där mängder av giftigt avfall grävdes ned i och runt fabrikens område.

De var där för att kolla över vår speciallösning som kan ge det skydd maskinoperatörerna behöver från de extremt farliga partiklarna och gaserna i området, ett skydd ingen annan i världen kan erbjuda.

I filmen får du höra hur Svalövs kommun och entreprenadfirmorna KGT Entreprenad samt Viktor Persson Entreprenad resonerar kring hälsa och säkerhet under den pågående saneringen.

Rulla till toppen