Maskinia tillhandahåller våra filter till Case och Doosan

Nu kan alla som äger en entreprenadmaskin av märket Case eller Doosan vända sig direkt till generalagenten Maskinia för att få tag i Racoons hyttfilter.

– Det känns oerhört kul att bredda vårt sortiment ytterligare och bli exklusiv återförsäljare av Racoons hyttfilter. Det här är ytterligare ett steg i att erbjuda det bästa som finns på marknaden till maskiner från Case och Doosan, säger David Smith, reservdelsansvarig på Maskinia.

Racoon ser samarbetet med Maskinia som ett viktigt och stort steg för både företaget och för kunder som köper entreprenadmaskiner av märket Case eller Doosan.
– Allt oftare kommer arbetsmiljöfrågor på tal när nya entreprenadmaskiner ska inhandlas och utrustas. Att Maskinia nu kan erbjuda våra filter direkt vid försäljning via deras stora nätverk kommer inte bara stärka Maskinias ställning när det handlar om arbetsmiljöfrågor, utan också säkerhet för föraren, säger Kristoffer Sydlén, VD på Racoon Miljöfilter och fortsätter:
– Det är extra kul att Maskinia varit så angelägna att få till ett samarbete. Det här kommer bli väldigt bra på sikt.

Det här är Maskinia AB:
Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping & Stockholm/Järfälla.

Vi har även återförsäljare i övriga delar av Sverige: LGL maskin i Gnarp, JBM Maskin i Örnsköldsvik, Kjellsons Maskinservice i Umeå, Boström Maskin i Gävle, WTP Maskin AB i Karlstad, Jämt-Maskin i Östersund samt RF Maskin i Arboga.

Vi hjälper Dig med maskiner, service, reservdelar samt tillbehör! Naturligtvis samarbetar vi med de ledande leverantörerna på tillbehör samt banker/finansbolag och hjälper Er med en fördelaktig finansiering.

www.maskinia.se

Rulla till toppen