Nu är vi igång i Australien

Hurra! Äntligen är vi igång på den australiensiska marknaden. Tillsammans med det Perth-baserade företaget Equipment Placement kommer våra filter att introduceras på den australiensiska gruvmarknaden.

Det är strax över ett år sedan vi besökte Australien och sonderade marknaden. Ett besök där flertalet företag och gruvbolag fick upp ögonen för våra luftfilter. Intresset var skyhögt och vi hade kunnat sälja filter redan där. Nu står det dock klart att våra filter finns just på plats.
Det är företaget Equipment Placement som kommer att erbjuda våra filter i landet.

Redan under de första samtalen med Equipment Placement så stod det klart att de är en aktör med brinnande intresse och hög service samt kundkännedom. Deras stora intresse, hur de jobbar idag och att de båda vet hur hela den australiensiska gruvmarknaden fungerar samt kan tillgodose hela, är något som känts extra bra. Det är inte illa på ett så stort land som Australien. Ett plus i kanten är att det precis som Racoon, är ett familjeföretag.

Vi ser med spänning fram emot vad vi tillsammans med Equipment Placement åstadkomma kring skydd och bra förarklimat.

Nästa år börjar minst sagt i full fart.

Rulla till toppen

Racoon Miljöfilter AB utvecklar ett hållbart miljöfilter!