Ett nytt bättre filter

Det är galet men sant. Vi har lyckats förbättra våra filter så de tar upp hela 20 procent mer gas än nuvarande version.

Under nästa år kommer vi successivt att introducera denna nästa förbättrade version av våra luftfilter som alltså får ett mycket bättre gasupptag, hela 20 procent bättre upptag än tidigareOm du vill så kommer dina filter att ha denna uppgradering under år 2020. Vi renar luften du andas har väl aldrig varit mer träffsäkert.

Kanske är det inte en så otippad nyhet då vi ständigt förbättrar våra luftfilter till det bättre, ibland i skymundan men ibland har vi berättat det. Däremot är denna uppgradering verkligen värd att nämna då det är ett så stort hopp framåt. Ett ännu högre gasupptag än tidigare, helt makalöst tycker vi.

Scroll to Top

Racoon Miljöfilter AB utvecklar ett hållbart miljöfilter!