Världens bästa luftfilter. Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig. 

Var säker från både partiklar och gaser med ett enda filter.

FEM ANLEDNINGAR ATT UPPGRADERA TILL RACOONS LUFTFILTER

  • EN SÄKER ARBETSMILJÖN MED LUFT SOM ÄR REN OCH FRÄSCH
  • MAXIMALT PARTIKEL- OCH GASSKYDD TACK VARE EN UNIK TEKNOLOGI
  • GASFILTRERING PÅ KÖPET = LIVSVIKTIGT SKYDD
  • ETT ÖVERLÄGSET SKYDD I JÄMFÖRELSE MED ALLA KONKURRENTER
  • DU RISKERAR INTE HÄLSAN PÅ KORT ELLER LÅNG SIKT

Racoon Miljöfilter AB kan det mesta när det handlar om att rena din luft fri från farliga partiklar och gaser. Vi ser till att du alltid kan andas ren luft, vilken miljö du än befinner dig i.

vi söker dig för att testa framtidens säkerhet

Med över 20 års utveckling av vår filterteknik så är vi nu redo att visa världen våra unika luftfilter. Vi vill att du ska vara med i vår revolution. Skriv upp dig för att testa nästa generations luftfilter redan idag.

FÖLJ MED PÅ VÅR RESA - FÖLJ MED PÅ VÅR REVOLUTION

Vi sanerar historisk miljöskandal

BT Kemi i Teckomatorp är känt som Sveriges största miljöskandal. Nu slutsaneras det och för att skydda maskinoperatörerna så används våra luftfilter. Maskinkanalen besökte området för att prata säkerhet.

DET SKA VARA ENKELT MED SÄKERHET

Våra luftfilter passar i din maskin precis som ditt originalfilter gör, med skillnaden att du får ett betydligt bättre skydd mot farligheter med filter från Racoon. Snabbt och enkelt!

Vi renar luften du andas

Tack vare en patenterad unik teknisk konstruktion kan våra egenutvecklade filter fånga upp de mycket små och farliga partiklarna, gaserna, sporerna samt bakterierna som finns i din miljö, innan du drar ned det i lungorna.

vi hjälper dig hela vägen - kontakta oss idag

Till exempel maskin, modellår, vilken arbetsmiljö eller andra frågor som dyker upp.

Vi är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig till en säkrare arbetsmiljö.

 

Kom ihåg att din viktigaste investering är långsiktig.  Uppgradera ditt luftfilter till ett bättre så att du sitter säker mot alla farliga partiklar och förrädiska gaser i din arbetsmiljö.

 

Du kan utrusta dig med ett skydd mot sådan farliga partiklar och gaser som:

 

☑ Ammoniak ☑ Asbest ☑ Bakterier
☑ Radon ☑ Kvicksilver ☑ Uran ☑ Kvarts ☑ Mögel ☑ Avgaser ☑ Bly ☑ Virus +MYCKET MER!
 
Kontakta oss redan idag. Vi hjälper dig hela vägen. Din säkerhet är vår viktigaste prioritet.

Med målet att utveckla och producera luftfilter som ger det absolut bästa skyddet en människa kan få.

NÄSTA GENERATIONS LUFTFILTER FINNS REDAN HÄR.  LÄS MER.

Vanliga frågor och svar

Fundersam över hur vår teknik fungerar? Undrar om filter finns till din maskin?

Vi har redan filter, varför ska jag köpa era?Inga andra luftfilter klarar av att rena både partiklar och gaser. De klarar heller inte av kalla, varma, fuktiga eller skakiga miljöer, en miljö du med stor sannolikhet vistas i. Vi erbjuder dig inte bara det bästa skyddet mot partiklar och gaser i alla svåra miljöer du kan tänkas vistas i, våra filter passar dessutom redan din maskin, du byter ut det på samma sätt som tidigare. Se till att skydda dig på rätt sätt. Kontakta oss så berättar vi hur.

Hur är era filter uppbyggda?Våra filter är uppbyggd av ett sorts skummaterial som läggs i flera lager. Alla lager är olika tjocka och även cellerna(hålen) på materialen har olika storlek. Kombinationen av flera lager material, som får en unik behandling av mikrovågor under tillverkningsprocessen, ger alla lager specifika och unika egenskaper. Till det adderas speciella varianter av aktivt kol, allt beroende på vilka egenskaper du behöver i ditt filter. I dag har vi hela sex stycken olika varianter, vilket är betydligt fler än konkurrenterna.

Vilket filter ska jag använda i min maskin?Här spelar både din maskin och vilken arbetsmiljö du arbetar i roll. Våra filter har olika egenskaper beroende på vilka partiklar, bakterier, sporämnen och gaser som ska tas upp. I många fall kan vi fastställa vad du behöver utifrån ett samtal. I några fall kan en miljörapport behövas. Men filter finns redan eller kan tillverkas att passa just din maskin.

Är era filter bäst?Det korta svaret är ja. Det längre svaret är att våra filter klarar användning i en verklig driftsmiljö, din arbetsmiljö, något andra luftfilter inte gör. Vårt kombinerade skydd mot partiklar, gaser, sporer och bakterier i ett och samma filter har ingen annan. Sen renar vi lika bra, om inte bättre än alla konkurrerande filter, så ja, vi är bäst. Det finns naturligtvis filter som tar upp ännu mindre partiklar, men ett sådant filter kan av storleksskäl aldrig monteras i en maskin då de blir alldeles för stora och kräver massvis av fläktkraft för att dra igenom luft, så det går inte jämföra med.

Racoon Miljöfilter AB

Idrottsvägen 7

915 31 Robertsfors

mail: info@racoon.se

tel: 0934-153 99

www.racoon.se